Lovense - Gush

Lovense - Gush Lovense - Gush Lovense - Gush Lovense - Gush Lovense - Gush
Lovense - Gush Lovense - Gush Lovense - Gush Lovense - Gush Lovense - Gush
Lovense - Gush
0 Review | Review toevoegen
Gush is een flexibele en handsfree eikel massager en is een ideaal speeltje voor elke maat en kan een hele reeks sensaties bieden.
€ 129,95
Prijs per stuk
Het aantal Sense-points dat je voor dit product ontvangt is 25
Aantal: 
Bestellen
 
Maak kennis met Gush, onze nieuwste toevoeging aan onze lijn van app-gestuurd speelgoed. Gush is een flexibele en handsfree eikel massager en is een ideaal speeltje voor elke maat en kan een hele reeks sensaties bieden.

Gush is verstelbaar en ontworpen om gebruikers zowel handsfree plezier te laten ervaren als te strelen met de gewenste snelheid. Het wordt ook geleverd met een optionele band om de intensiteit, strakheid en gerichte stimulatie te verhogen. Perfect ontwerp, flexibele en handsfree eikel massager die gemakkelijk schoon te maken, klein, lichtgewicht en stil is. Het past ongeacht waar je valt op de maattabel.

Gebruik de meegeleverde band voor verhoogde intensiteit, strakheid en gerichte stimulatie. Geniet van langzame, opbouwende tevredenheid tijdens een handsfree sessie waarmee je de rest van je lichaam (of dat van je partner) kunt verkennen. Als je van wrijvende sensaties houdt, ga dan voor strelende vibraties. Vergeet niet dat je in beide gevallen een optionele band kunt toevoegen voor meer intensiteit en strakheid.

Product specificaties:
- Sterke vibes
- Lichaamsveilig
- Draadloos
- Waterbestendig
- 1,5-2 uur continu gebruik
- Lovense-apps
- USB oplaadbaar
- Materialen: lichaamsveilig siliconen / ABS-kunststof
- Gewicht: 133g
- Opladen: 65 minuten
- Gebruikstijd: tot 115 minuten
- Stand-by: tot 120 uur


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op