Fun Factory - Bouncer Shake

Fun Factory - Bouncer Shake Fun Factory - Bouncer Shake Fun Factory - Bouncer Shake
Fun Factory - Bouncer Shake Fun Factory - Bouncer Shake Fun Factory - Bouncer Shake
Fun Factory - Bouncer Shake
1 Review | Review toevoegen
De 3 roterende ballen aan de binnenkant reageren op de zachtste aanraking en voegen een aspect van pikante pittigheid toe aan deze flexibele dildo.
€ 79,95
Prijs per stuk
Het aantal Sense-points dat je voor dit product ontvangt is 15
Variatie: Fun Factory - Bouncer Shake
Aantal: 
Bestellen
 
Op het eerste gezicht lijkt de Bouncer op je gewone dildo. Het slanke, abstracte ontwerp en de zacht gebogen vorm is perfect voor het stimuleren van de G-spot en prostaat, maar verraadt niet direct de verrassing die erin verborgen zit. De variabele dikte van de schacht belooft vervullende momenten van plezier voor vaginaal of anaal gebruik. Elke bergkam levert een speciale sensatie die pas echt duidelijk wordt als je de Bouncer oppakt en schudt. Een dildo die kan hypnotiseren met de extra stimulatie van stille roterende interne beweging! De drie roterende ballen aan de binnenkant reageren op de zachtste aanraking en voegen een aspect van pikante pittigheid toe aan dit flexibele speelgoed gemaakt van 100% medische siliconen. Met zijn platte basis is de Bouncer geschikt voor seks harnassen en hecht ook stevig aan gladde oppervlakken.

De indrukwekkende Bouncer heeft de beste eigenschappen van een dildo - een trotse lengte van 18 cm met een zachte curve, perfect voor het bereiken van de G-spot of prostaat. Uitgerust met een aanzienlijke variabele diameter van maximaal 4 cm voor een opwindend gevoel van "gevuld" te zijn, en een constante zachte druk te creëren tijdens momenten van climactisch plezier. Met een laag profiel speelgoedbasis is het ideaal om te gebruiken met een harnas en hecht aan alle gladde oppervlakken - en is ook veilig voor anaal gebruik. Bouncer verbergt ook een functie die het meer dan op het eerste gezicht doet lijken.

In zijn drie uitstulpingen verbergt de Bouncer een spannend geheim. Drie gewogen ballen worden bij elke beweging in de zijdeachtige siliconenvrijgavetrillingen gestopt. Tijdens penetratie ontstaat er bij elke stoot feedback, waardoor er bij de gebruiker golven van extase vrijkomen, zelfs de kleinste beweging of aanraking zorgt ervoor dat de ballen binnenin reageren. De drie ballen met passie voor het pakken van de binnenkant van deze Shake dildo draaien zonder geluid te maken. Bovendien past de mate van stimulatie van de Bouncer zich comfortabel aan aan de intensiteit van het vrijen - hoe wilder het spel, hoe sterker de feedback van de ballen. Zonder motor geniet het iedereen, individueel afgestemd op hun tempo en uithoudingsvermogen van passie. Zodra Bouncer de slaapkamer binnenkomt, is hij klaar om te gaan en zal hij je liefdesleven nieuwe energie geven.

Product specificaties:
- De unieke Shake dildo geeft bij elke beweging een nieuw soort kick
- Intensievere stimulatie door drie roterende ballen aan de binnenkant
- Indrukwekkende lengte van 18,2 cm
- De brede basis is een genot voor de afgelegen erogene zones en maakt Bouncer 100% veilig voor anale genoegens
- Fluweelachtig gestructureerd oppervlak
- Stevige maar aangenaam flexibele siliconen schacht
- Lage profielbasis waarmee de Bouncer zich aan gladde oppervlakken en wanden kan hechten
- Geschikt voor seks harnassen
- 100% siliconen van medische kwaliteit
- zacht voor het lichaam en geurloos
- 100% waterdicht
- Gemaakt in Duitsland
- Gemakkelijk schoon te maken met toycleaner of water en milde zeep
-18 cm en Ø 4 cm. 276 gram.

Sorteren op:

Review toevoegen
rob - 18-05-2021 14:48

de inwendige roterende ballen maken dit erg lekker. dit is wel een toy voor de gevorderde man.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op