Strap on me - Multi

Strap on me - Multi Strap on me - Multi Strap on me - Multi Strap on me - Multi
Strap on me - Multi Strap on me - Multi Strap on me - Multi Strap on me - Multi
Strap on me - Multi
0 Review | Review toevoegen
Dit unieke en krachtige moment, dat de versmelting van twee wezens symboliseert, waarbij alleen het plezier van de een de ander doet vallen, brengt je dichter bij je partner.
€ 149,95
Prijs per stuk
Het aantal Sense-points dat je voor dit product ontvangt is 29
 
Met Multi Orgasm is seksuele wederkerigheid een heerlijk plezierige ervaring. Dit unieke en krachtige moment, dat de versmelting van twee wezens symboliseert, waarbij alleen het plezier van de een de ander doet vallen, brengt je dichter bij je partner. Je bent verbonden met de emoties en sensaties van je partner. Je bent krachtig, vrij van genderstereotypen en leeft je seksualiteit ten volle. Dit is de filosofie van Strap-On, wiens anagram "No-parts" is in het Engels.

De Multi Orgasm prikkelt je zintuigen, de eenvoudige bediening is ideaal voor solo-oefeningen. We nodigen je uit om het voor het eerst in solo-modus te ontdekken om een orgasme te bereiken en er vervolgens ten volle van te genieten met je partner. Je liefdesspel zal meer dan ooit medeplichtig zijn.

De Multi Orgasm Strap-On voelt, net als de iconische Vibrant Strap-On, als een onderdeel van je anatomie, niet alleen als een verlengstuk. Het past zich perfect aan uw posities en lichaam aan. De flexibele nek is een perfecte mix van zachtheid en stevigheid om de kwaliteit en duurzaamheid van het product te garanderen. Bovendien biedt de hoogwaardige siliconen waaruit het bestaat een ultrazacht gevoel.

Elke knop komt overeen met een motor, elke motor is onafhankelijk bestuurbaar voor een plezierroutine op maat. De afstandsbediening van de Multi Orgasm is uiterst eenvoudig te gebruiken, met LED-indicatoren die aangeven welke motor actief is en elke vibratiemodus illustreren. Met de + en - knoppen op de afstandsbediening kun je de intensiteit van de standen aanpassen aan je stemming. De AAN/UIT-knop start/stopt alle drie de motoren tegelijkertijd binnen 3 seconden.

Product specificaties:
- Bereik: tot 10 meter
- Vibratiemodi: 3 modi + 3 intensiteiten
- Ergonomisch ontwerp
- 3 vibratiestanden en 3 intensiteiten
- Op afstand bestuurbaar: bereik tot 10 meter
- Oplaadbaar
- Oplaadtijd: 120 min
- Autonomie: 70 min
- Hoogwaardige siliconen
- 100% waterdicht
- Te gebruiken met een glijmiddel op waterbasis
- Gemakkelijk schoon te maken
- Verkrijgbaar in 4 maten
- Om de strap-on in te schakelen, drukt u 3 seconden op de AAN/UIT-knop.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op