Strap on me - Curvy

Strap on me - Curvy Strap on me - Curvy
Strap on me - Curvy Strap on me - Curvy
Strap on me - Curvy
0 Review | Review toevoegen
De ronde vorm zorgt voor een zachte inbreng en intense stimulatie. Geniet centimeter voor centimeter van het plezier!
€ 39,95
Prijs per stuk
Het aantal Sense-points dat je voor dit product ontvangt is 7
 
Laat u betoveren door het nieuwe hybride assortiment "dildo plug", ontworpen om de geneugten, de mogelijkheden te variëren en speciaal ontworpen voor de rondingen van het lichaam.

Volledig gemaakt van vloeibare siliconen, biedt het een ultrazachte aanraking en zachte aanraking voor de meest comfortabele vaginale en anale penetraties. Ergonomische grip, krachtige zuignap, compatibel met een harnas, DILDO PLUG CURVY zal je beste bondgenoot zijn beste bondgenoot om onvergetelijke en onvergetelijke en onbeperkte ervaringen te beleven!

Met zijn slanke ontwerp en eersteklas vloeibare siliconen wekt de Dildo Plug-collectie de tactiele en visuele zintuigen. De ultrazachte textuur wordt gecombineerd met een uniek ontwerp: 3 homogene kralen, 3 geleidelijke kralen, aangenomen rondingen of een vakkundig afgeronde en schuine vorm.

Ontworpen om in alle soorten en maten te passen, zal het hele assortiment Dildo Plug je vergezellen voor een gedurfde ontsnapping in alle posities. Gecoördineerd met onze beste harnasstukken, vormen hun krachtige zuignappen een perfecte houvast terwijl je experimenteert. De Dildo plug collectie van Strap-on-me is ontworpen om specifiek de G-spot of P-spot te stimuleren en kan aangepast worden aan verschillende rollen en wensen.

Breng je zintuiglijke avonturen naar een nieuw niveau door de helling van de dildo te variëren om een nieuwe reeks ongelooflijke sensaties te ontdekken. Uitwisselbaar en open om te delen, de Dildo Plug-collectie laat allerlei ongeremde fantasieën toe om intense en onvergetelijke momenten te garanderen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op