Fun factory - Share lite

Fun factory - Share lite Fun factory - Share lite Fun factory - Share lite Fun factory - Share lite Fun factory - Share lite
Fun factory - Share lite Fun factory - Share lite Fun factory - Share lite Fun factory - Share lite Fun factory - Share lite
Fun factory - Share lite
0 Review | Review toevoegen
Jij en je partner nu genieten van gerichte stimulatie aan beide kanten, zonder harnas.
€ 99,95
Prijs per stuk
Het aantal Sense-points dat je voor dit product ontvangt is 19
 
En daarom zal jij houden van de vernieuwde dubbele dildo Share lite, die het ultieme gevoel van nabijheid en spontaan, harnasvrij spel biedt. Met dit seksspeeltje kun je snelle positiewisselingen maken en aan beide kanten nauwkeurige stimulatie ervaren.

Vergeleken met de vorige editie Share, de originele dubbele dildo van Fun Factory, is Share lite 22% lichter, waardoor het ‘s werelds eerste lichtgewicht dubbel dildo is. Door het lichte gewicht kan Share lite zonder harnas op zijn plaats worden gehouden met jouw bekkenbodem spieren. Het enige wat je hoeft te doen is je laten gaan en genieten.


Met de Share lite dubbele dildo vergeet je de wereld om je heen. Het ultralichte seksspeeltje scoort goed tijdens hete rollenspellen, pegging en meer. Naast het gevoel dichterbij elkaar dan ooit te zijn, kunnen jij en je partner genieten van gerichte stimulatie aan beide kanten, zonder harnas.
De kortere schacht wordt vaginaal gedragen. Omdat dit speeltje 22% lichter is dan de originele Share, kun je het zonder enige inspanning en zonder harnas vasthouden en besturen met je bekkenbodemspieren.

Het gebogen ontwerp betekent dat het speeltje precies op je G-spot is gericht wanneer je deze draagt. En als je aan de kant de ontvanger bent? Het langere deel zal je G-spot of prostaat masseren.


Fun Factory heeft Share lite gecreëerd als reactie op feedback van klanten over andere dubbele dildo’s. Sommige andere speeltjes zijn gemaakt van stevige siliconen, waardoor ze te zwaar zijn om zonder harnas te gebruiken. Daarom hebben zij Share lite ontworpen met een lichtgewicht binnenkern die gemakkelijk op te dragen is. En het uiteinde van de ontvanger is langer dan bij andere modellen, voor heter, natuurlijker aanvoelende stoten. En dit zonder dat de punt naar beneden zakt.

Het einde van het deel van de drager is bewegingsbestendig, zelfs als je je van binnen nat voelt. En de lichtgewicht binnenkern zorgt ervoor dat het uiteinde van de ontvanger niet wegzakt, hoe krachtig je ook speelt. Door de flexibiliteit en toch stevige grip stel je het speeltje op de manier in die je nodig hebt voor de meest veilige en comfortabele pasvorm. Met zijn uitgebalanceerde ontwerp en lichtgewicht binnenkern blijft Share lite “rechtop”, zelfs in je meest avontuurlijke posities. En hoe goed die perma-erectie er ook uitziet, het voelt nog beter.

Hier is een suggestie: houd het kortere uiteinde in je hand en gebruik het lange uiteinde van je dubbel dildo voor nauwkeurige G-spotmassage. Je kunt het speeltje zelfs anaal gebruiken voor solo plezier.

Product specificaties:
- Afmeting: 30 cm and Ø 2.5-4.05 cm
- Gewicht: 331 gram
- Materiaal: body safe 100% medisch siliconen
- Innovatieve lichtgewicht kern betekent niet wegglijden
- 22% lichter dan het origineel
- Kan goed op zijn plek gehouden worden door de bekkenbodemspieren voor 100% harnas-vrij dragen
- Opnieuw gebalanceerd zodat de “eikel” rechtop blijft staan tijdens het spel
- G-spot tip voor de drager & G- of P-spot tip voor de ontvanger 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op