Pillow talk - Desires

Pillow talk - Desires Pillow talk - Desires Pillow talk - Desires Pillow talk - Desires Pillow talk - Desires Pillow talk - Desires Pillow talk - Desires
Pillow talk - Desires Pillow talk - Desires Pillow talk - Desires Pillow talk - Desires Pillow talk - Desires Pillow talk - Desires Pillow talk - Desires
Pillow talk - Desires
0 Review | Review toevoegen
Desires beschikt over 5 verwisselbare siliconen koppen, elk met hun eigen unieke vorm en sensatie.
€ 56,95
€ 51,26
Prijs per stuk
Het aantal Sense-points dat je voor dit product ontvangt is 10
Aantal: 
Bestellen
 
Deze luxe set is een geweldig startpunt voor iedereen die de sensuele en intense wereld van bullet vibrators wil verkennen. Aangedreven door de ongelooflijke PowerBullet motor, zal Desires je diepe rumbles geven op snelheden die variëren van mild tot wild. De oplopende snelheid is eenvoudig te regelen door de knop op de basis in te drukken en vast te houden. Jij hebt de controle over je plezierniveau!

Desires beschikt over 5 verwisselbare siliconen koppen, elk met hun eigen unieke vorm en sensatie. De klassieke Lipstick kop biedt een gladde gehoekte tip voor sensationele oppervlakte dekking. De Pinpoint tip heeft een smalle bal voor precisie vibe levering en de Dual Pinpoint tip heeft twee bal tips voor dubbele precisie en is prefect voor tepel spel. De Grooved Orb heeft ronde ribbels die de vibraties op golven van lip-biting gelukzaligheid leveren. De Tickler kop tenslotte heeft 8 zachte vingers in een cirkel om tepels of andere gevoelige plekjes te plagen en te kietelen. Elke kop kan met een ruk van de kogelbasis worden losgemaakt en met een druk weer worden vastgemaakt. Ze zijn gemaakt van 100% lichaamsveilige siliconen en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Speel in je eentje of laat je partner je lichaam verkennen met de verschillende tips en ontdek nieuwe en opwindende hete plekjes over je hele lichaam. De krachtige vibraties zijn geconcentreerd naar de punt van de bullet, dus als je hem bij de basis vasthoudt, kun je die knietende vibraties precies daar richten waar je ze wilt.

Desires wordt geleverd met een satijnen opbergzakje, zodat je alle koppen samen met de bullet kunt bewaren en wegstoppen tot je volgende sexy avontuur. Er is ook een meegeleverd schoonmaakborsteltje, om de groeven op de bullet schoon te houden, en zorg ervoor dat je de koppen en bullet voor en na elk gebruik schoonmaakt met een toycleaner. Een handig reisslot betekent dat je Desires onderweg mee kunt nemen en met de meegeleverde USB-kabel kun je hem opgeladen houden voor wanneer je hem nodig hebt.

Product specificaties:
- Incrementele snelheidsregeling
- 5 verwisselbare siliconen koppen
- Aangedreven door PowerBullet
- Discreet formaat
- Reisvergrendeling
- Druk en Houd Technologie
- Gemakkelijk schoon te maken
- Gemakkelijk te gebruiken
- Materiaal: Silicone & ABS
- Waterdicht (IPX6)
- Magnetische oplaadbare USB
- Oplaadtijd: 1.5 uur
- Tot 2,5 uur speeltijd


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op