Fun factory - Vim

Fun factory - Vim Fun factory - Vim Fun factory - Vim Fun factory - Vim Fun factory - Vim Fun factory - Vim
Fun factory - Vim Fun factory - Vim Fun factory - Vim Fun factory - Vim Fun factory - Vim Fun factory - Vim
Fun factory - Vim
0 Review | Review toevoegen
Gevoelige spelers zullen de lagere standen van de wand vibrator waarderen, met een trillende vibratie die echt opwindend is, niet irriterend of overweldigend.
€ 159,95
Prijs per stuk
Het aantal Sense-points dat je voor dit product ontvangt is 31
 
Natuurlijk, wand vibrators zijn een klassiek soort speelgoed, maar je hebt nog nooit een wand vibrator gevoeld zoals Vim. De meeste leveren pure kracht en niets anders. Op de lage standen zijn ze zoemend of irritant. De Vim heeft een verzwaarde motor die voor het eerst in de industrie gebruikt wordt en die rommelende vibraties levert bij elke snelheid, ook de zachtste.
De Vim heeft ook een groter bereik aan vibraties dan andere speeltjes, zodat je op elk moment in je spel kunt genieten van het zware trillen, van opwarming tot orgasme en afkoeling. Pas elke instelling of programma aan door de [+] of [-] knoppen ingedrukt te houden om de perfecte vibe te vinden voor jouw manier van spelen.

De pompende vibratie van het speeltje is uniek en gaat onder het oppervlak voor dieper genot. Bevredig jezelf met de ultrasterke instellingen en programma's, die harde en snelle stimulatie bieden. Gevoelige spelers zullen de lagere standen van de wand vibrator waarderen, met een trillende vibratie die echt opwindend is, niet irriterend of overweldigend.

Houd gewoon [-] ingedrukt om de intensiteit geleidelijk te verminderen, of houd [+] ingedrukt om de intensiteit naar wens te verhogen. Je zult niet teleurgesteld zijn door de kracht van het speeltje-Vim's motor is onze krachtigste!

De Vim is geweldig voor clitorale stimulatie, maar niet alleen daarvoor. Veel mensen met een prostaat vinden het fijn om de staaf tegen het perineum te drukken voor indirecte P-spot stimulatie. Je kunt het ook gebruiken om de corona van de penis te verwennen, of om de ballen te strelen tijdens een pijpbeurt. Het is ook een leuke manier om het hele lichaam op te warmen. Gebruik hem op je nek, schouders, onderrug, of ergens anders dat wat liefde verdient.

Hij is de stilste! In feite is de Vim 50% stiller dan de toonaangevende wand vibrator, voor maximaal genot met een minimum aan geluid.

Product specificaties:
- Vermogen: Oplaadbaar (met oplaadindicator)
- Beweging: 5 snelheden & 3 patronen
- Functies: Reisslot
- Aanpasbare intensiteit
- Afmetingen: 31,3 cm en Ø 6 cm (kop)
- Gewicht: 430g
- Batterijduur: 1-6 uur
- Oplaadtijd: 4,5 uur eerste lading
- Materialen: Lichaamsveilige materialen, niet poreus en hypoallergeen
- De krachtigste speelgoed-FUN FACTORY ooit gemaakt
- Unieke verzwaarde motor behaagt bij elke snelheid
- Breed scala aan instellingen, van zacht tot sterk
- Vibratie blijft in het hoofd, niet in het handvat
- Licht flexibele nek voor comfort in elke positie
- 32% lichter & 50% stiller dan de toonaangevende wand vibrator


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op