Fun Factory - Fun Cup

 Fun Factory - Fun Cup Fun Factory - Fun Cup Explore Fun Factory - Fun Cup Explore Fun Factory - Fun Cup Explore  Fun Factory - Fun Cup  Fun Factory - Fun Cup  Fun Factory - Fun Cup  Fun Factory - Fun Cup
 Fun Factory - Fun Cup Fun Factory - Fun Cup Explore Fun Factory - Fun Cup Explore Fun Factory - Fun Cup Explore  Fun Factory - Fun Cup  Fun Factory - Fun Cup  Fun Factory - Fun Cup  Fun Factory - Fun Cup
Fun Factory - Fun Cup
0 Review | Review toevoegen
Vergeet niet dat elk lichaam anders is, en het kiezen van jouw maat is een kwestie van uitproberen.
€ 36,95
Prijs per stuk
Het aantal Sense-points dat je voor dit product ontvangt is 7
 
Je hoeft nooit meer een vreemde om een tampon te vragen! De Fun cup vangt 4 tot 6x zoveel vocht op als een tampon, afhankelijk van het formaat dat je kiest. Deze kit heeft twee formaten, voor lichtere dagen en voor zware dagen. Wanneer je er klaar voor bent, kun je het gewoon legen, wassen, weer inbrengen en je hoeft niet meer bezig te zijn met je menstruatie. Bespaar tijd, geld en mentale energie met een cup die je de hele dag veilig in kunt laten! De siliconen Fun cup zit comfortabel en ongemerkt in je vagina en zorgt er voor dat je zorgeloos je dag door kunt.

Vergeet niet dat elk lichaam anders is, en het kiezen van jouw maat is een kwestie van uitproberen. We hebben een paar suggesties hieronder en we raden aan te beginnen met de Explore kit als je het niet zeker weet.

MAAT A
- Kleiner (5,3 cm, Ø 4 cm, 20 ml)
- Stevige siliconen voor meer controle tijdens het inbrengen
- Geschikt voor: licht bloedverlies, de vrouw die houdt van een kleinere cup, vrouwen jonger dan 30 die geen bevalling hebben gehad

MAAT B
- Groter (5,8 cm; Ø 4,3 cm; 30 ml)
- Zachtere siliconen voor een comfortabele pasvorm die geschikt is voor zwaar bloedverlies
- Geschikt voor: zwaar bloedverlies, vrouwen die een bevalling hebben gehad en/of ouder zijn dan 30

EXPLORE KIT (1 MAAT A & 1 MAAT B)
- Geschikt voor: vrouwen die niet zeker weten welke maat ze moeten gebruiken en voor vrouwen die verschillende bescherming wil tijdens lichte dagen en zware dagen.

De Fun cup buigt mee met je lichaam. De rand van de cup is dikker en steviger om de cup betrouwbaar op zijn plaats te houden. De taps toelopende punt is ook stevig, voor eenvoudig inbrengen en verwijderen. In het midden is de siliconen cup zachter en dunner dan andere cups, dus het past zich aan de vorm van je lichaam aan, voor maximaal comfort.
Hoe lang je het in laat hangt af van je flow, maar de capaciteit van de Fun cup is zelfs geschikt voor de vrouw met een zware periode zodat ze minder vaak hoeft te verschonen. Was het gewoon schoon tussen het gebruik, of in een openbaar toilet veeg je het gewoon schoon met toilet papier. Wanneer je periode begint kun je zelfs een beetje glijmiddel gebruiken zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je naar de badkamer moet rennen.

Seks is beter wanneer je vagina niet droog is van een tampon of plakkerig van maandverband. Geloof ons. En buiten dat, tampons kunnen micro-vezels in je vagina achterlaten, waardoor je meer vatbaar bent voor infecties. De Fun cup houdt je vagina gezond en klaar voor actie. Neem je Fun cup overal mee naartoe, in een hoogwaardige antimicrobiële tas die je cup schoon en gebruiksklaar houdt en gemakkelijk in je tas of handschoenenkastje past.

Product specificaties:
- Wordt geleverd met een antimicrobiële zak
- Bespaar geld op tampons en pads
- Zeer geschikt voor actieve gebruikers - hardlopen, dansen en dansen
- Voorspel-vriendelijk
- Eco-vriendelijk - vermindert afval
- Licht getextureerd voor eenvoudige grip
- Gaat jaren mee met de juiste zorg
- Niet-poreus en hypoallergeen
- Ontworpen en handgemaakt in Duitsland
- Lichaamsveilige materialen

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op